work work work

work work work

Postod Government u Pon Dec 03, 2007 11:02 pm

Evo jednog bloga kog sam stavio na jednom drugom sajtu pre par nedelja, pa cu ga samo citirati ovde.

Zavrsi se jos jedna radna nedelja, ova doduse malo teza je bila, ali sta ces, dokle god si rob, moraces da cutis i radis.

Sluzenje ljudi preko porta 80 nije mala stvar, cak sta vise u Srbiji je i problem.
Ne mozes ti prosecnom balkancu, jos gore Srbinu kazes sta je internet a kamoli hosting.

Srbija je jednostavno zaostala zemlja za tehnologijom, nama tek sad stize link koji u svetu uveliko smesan, ali sta ces, dokle god si ovde moras po njihovom dirigovanju da sviras.
Jebo Slobu, jebo `90e i ko god. da je kriv za njih, mada i mi sami smo ..

Jebo te, ti ne mozes coveku da objasnis proceduru promene NS zapisa za domen, on `oce momentalno sada da se sve obavi, ne mozes da mu objasnis da je to visa sila i da je to ZAKON kod toga i da nema druge. Spreman je cak i da ode od tebe "jer mu ne pruzas profesionalnu uslugu" mislim se, sta ce ti koji kurac hosting ako ne znas osnovne stvari...

No. ne znam ni zasto pisem ovde, planirao sam neki blog da dignem, ali aj, ovde ce imati mozda ko da procita a da ne pricam nikom za adresu, pa mozda mi i pomogne oko nekih mojih razmisljanja i shvatanja.

I ne mogu da razumem kolege, zasto niko ne zeli da prihvati odgovornost i krivicu, nego se samo loptice dobacaju.. Za koji kurac onda rade, kome rade ako ne zele da uloze ni malo sebe u taj posao, pa ne moze da se samo sedi i zaradjuju pare, mislim da je tako, posla nebi ni postojalo (kamo srece :) ). Na kraju kao jedan od mladjih skoro uvek prihvatim odgovornost i ako ne mogu da postignem to, svali se na mene krivica, ali dobro, barem predpostavljeni me kapira i kapira kakvi su ljudi koji rade a nama, pa nemam problema.

No. ponavljam opet, ne znam sto ovo pisem, ali mislim daje dosta za sad, kad me pukne flesh ponovo, postavicu nesto novo, sta znam, kud me misle odvedu... Ovih dana od posla ne mogu da se sastavim sa sobom a kamoli da pisemo po blogu, ali eto .. Dosao je vikend, nigde nisam izasao, trebao mi je odmor. Al` dzaba, sutra mi slava, dolaze gosti, kurci palci .. Spremanje i sluzenje, nema nista od mog mirnog nedeljnog odmora.

Idemo dalje u nove pobede!
[img]http://img75.imageshack.us/img75/7403/phsvideogp9.gif[/img]
Government
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ned Mar 14, 2004 9:50 pm

Government

Slicne teme

Povratak na Blogs